Wicks: – Alla lag är nöjda med poäng i Östersund

Patrick Sjöö

Han var Sirius stora poängräddare.

Några svettiga räddningar räckte för att Sirius skulle får med sig 0–0 från Jämtkraft Arena.

– Alla lag är nöjda med en poäng i Östersund. De har ett fantastiskt bra lag, sa målvakten Joshua Wicks.

Under lägret i Salou var Sirius målvakt långt ifrån vältränad då Sirius föll med 0–4 mot  ÖFK i en träningsmatch.

Under de senaste månaderna har han gått ner mycket i vikt och lagt på sig en hel del muskler.

– Ja, det är ju en viss skillnad och jag känner mig i väldigt bra form. Det blev lite för mycket kakor under vintern, sa Joshua Wicks och skrattade.

I första halvlek räddade han kvar Sirius i matchen efter ett par riktigt fina räddningar. Framför allt då Saman Ghoddos skulle lägga in bollen, men Wicks fick ut en hand.

– Det är klart att jag är oerhört nöjd med den räddningen. Det var en ren reflex. Nu hade jag ju väldigt tur att han inte fick en ren träff. Hade han fått det så hade det definitivt blivit mål, sa Joshua Wicks.

Ska du fira poängen?

– Nej, jag ska inte äta godsaker. Men hade vi vunnit så kanske det hade blivit kakor och mjölk ändå. Finns det något godare (skratt).

Förre ÖFK-spelaren Dragan Kapcevic byttes in i andra halvlek och möttes av applåder från publiken då han klev in på planen.

– Det är lite ovanligt att motståndare som byter får applåder. Men jag är ändå inte överraskad. Jag kände då jag spelade i ÖFK att jag var älskad av många. Om det är okej så vill jag gärna tacka alla gamla supportrar här och nu, sa Dragan Kapcevic.

Även han var nöjd att lämna Jämtkraft med en poäng.

– Ja, det är svårt för alla att ta poäng här och de hade ett var vassa chanser i första halvlek. I andra hade de mer boll, men aldrig de riktig heta chanserna. Jag tycker att vi uppträdde rätt stabilt bakåt, sa Dragan Kapcevic efter den mållösa matchen.

Title