Trots jättematch – fick lämna som förlorare

Patrick Sjöö

Han gjorde en jättematch mot Malmö.

Men fick lämna planen som en besviken förlorare.

– Det spelar ingen roll hur bra man spelat om det ändå blir förlust. Men frisparksmålet tar jag på mig. Det var mitt hörn, säger Aly Keita.

Malmö öste på i första halvlek mot ÖFK och kunde haft ledningen med några måls marginal i halvlek. Målvakten Aly Keita var den som höll kvar laget i matchen med sina strålande räddningar och med sina vänner stolparna.

– Malmö är ett riktigt bra lag och de spelade fin fotboll i första. Visst är jag riktigt nöjd med några räddningar. Kanske speciellt den på Cibickis skott som jag styrde upp i ribban, säger Aly Keita.

Sex gula och tre röda kort delades ut under matchen och från minut 42 spelade ÖFK med en man mer.

– Det var en galen match och ett tråkigt slut. Jag lämnade matchen både ledsen och arg. Men vi lär oss nog en del av motgångarna, säger Keita.

Malmö gjorde mål på frispark i 52:a minuten och det är ett mål där Aly Keita inte var nöjd med sin egen insats.

– Först och främst skulle det aldrig ha varit frispark, men tyvärr dömde domaren det. Jag ville hinna fram om han skulle lyfta den över muren, men den går in i ”mitt” hörn så jag ska ta den. Jag tar på mig det. Målet på övertid var svårare att rädda, säger Keita.

Nu väntar ny match på onsdag kväll mot Sirius.

– Under onsdagsförmiddagen får jag reda på om jag ska stå. Jag hoppas förstås på nytt förtroende, säger Aly Keita.

Så köper du biljetter till ÖFK–Sirius (onsdag 17 maj, kl 19.00).

På internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Ombud – Visit Östersund
Du kan även köpa biljetter på Turisbyrån.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.

Title