1428 Visningar

Toppmöte i Hockeytvåan i Klanghallen!

Karl Malmquist

Efter förkrossande segern i tisdags mot Njurunda (12-3) så ska Brunflo återigen upp i ringarna när AIK Härnösand gästar Klanghallen.

Kvällens drabbning förväntas bli en tuff och tät match som det allt som oftast blir emellan dessa lag. Härnösand kommer från en 6-2 förlust mot nuvarande serieledarna Kovland och är garanterat revanschsugna till kvällens möte.

Några spelare att hålla ögonen på i bortalaget är bröderna Christoffer och Niclas Rikner som ständigt står noterade i poängprotokollet. För att Brunflo ska vinna krävs att man stänger ner deras kedja. Värt att nämna är att under fjolåret så noterades Christoffer för 62(!) poäng på 22 matcher.

I hemmalaget så är Brunflosonen Emil Magnusson poängbäst hittills med 10 poäng på 3 matcher. Strax därefter ligger Emil Broström som har gjort 7 poäng på 3 matcher. Fler poäng kan publiken förvänta sig från denna duo, som tillsammans med Edwin Mann bildar Hockeytvåan CD bästa kedja.

Passa på att ta er till Klanghallen ikväll för att bevittna en otroligt bra hockeymatch, för er som inte har möjlighet att se matchen på plats kan ni se den här: https://play.staylive.se/AETV/l/9865

Nedsläpp 19.30!

Title