Stort intresse för Papagiannopoulos

Patrick Sjöö

Idag avslöjade Sportbladet att FC Köpenhamn har visat intresse för ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos.

– Jag kan bekräfta att Köpenhamn är en flera klubbar som har hört av sig, berättar Daniel Kindberg för osdsport.se.

Han har visserligen time out som ordförande i Östersunds FK. Men Daniel Kindberg är behjälplig och stöttar både spelare, ledare och personal i klubben.

– Ja, det är som styrelseordförande som jag har time out. Det jobbet är ingenting jag har att göra med under den här tiden. Däremot har jag aldrig sagt att jag inte kan hjälpa spelare, ledare, kanslipersonal och akademin om de behöver stöttning. När det gäller aktuella spelarförsäljningar är det jag som hela tiden haft kontakt med klubbar. Det går inte att bara lämna över allt det till någon annan i nuläget, säger Daniel Kindberg.

Då har du alltså kontakt med FC Köpenhamn? Är det så att ”Sotte” försvinner dit i sommar?

– Jag kan bekräfta så mycket att Köpenhamn har visat ett stort intresse för ”Sotte”. Men det finns ett ganska stort intresse även från andra klubbar. Det handlar om klubbar i andra europeiska ligor.

När kommer det ett svar om ”Sotte” försvinner eller blir kvar i sommar?

– Just nu ska vi fokusera på de tre matcher vi har kvar under vårsäsongen i allsvenskan. Sedan kan vi återkomma till den frågan.

Title