Sema efter succén: – Det finns intresse från klubbar

Patrick Sjöö

Östersunds FK:s 23-årige mittfältare Ken Sema gjorde ett riktigt bra inhopp då Sverige mötte Slovakien i Januariturnén i Abu Dhabi. Sverige vann med 6–0 och Sema stod för en snygg assist.

– Jag fick en bra passning av Emil Salomonsson och när jag vände i straffområdet såg jag Sebastian Andersson komma med fart. Jag släppte bollen till honom så han kunde raka in den. Det var skönt att se bollen gå in och få en assist, säger Ken Sema dagen efter succén.

Det var hans första match i A-landslaget då han kom in efter 59 minuters spel.

– Det var stort. Jag är riktigt glad att jag nu gjort debut och att jag gjorde en bra match och att laget vann. Otroligt kul, säger en glad Sema.

Naturligtvis har nu intresset ökat och Sema kan nu avslöja att stora klubbar är intresserade av honom.

– Ja, det finns intresse från klubbar, men jag har ju folk som jobbar med de bitarna . Jag kan bara fortsätta att kämpa. Men just nu är jag i Östersunds FK och trivs väldigt bra så jag har inget annat fokus än på ÖFK, säger Ken Sema.

Efter en lång resa från Abu Dhabi som inleddes 02.45 i natt kom han och Saman Ghoddos fram till Teneriffa i förmiddags. Där hade laget en träningsfri dag och körde gocarttävling. Ken Sema blev sist i sitt heat.

Det ser ut som att du är bättre på att spela fotboll än att köra gokart?

– Haha, det kan man nog säga…

Title