Sema: – Det har varit en dröm sedan jag var liten

Patrick Sjöö

Under torsdagseftermiddagen kan det vara dags för ÖFK:s Ken Sema att göra debut i A-landslaget.

– Jag har pratat lite med Janne Andersson och förhoppningsvis får både jag och Ghoddos göra inhopp, säger Ken Sema inför mötet mot Slovakien.

A-landslaget i fotboll med nye tränaren Janne Andersson närmar sig slutet på årets Januariturné och i morgon klockan 16.45 spelar man mot Slovakien på Zayed Sports City Stadium i Abu Dhabi.

Östersunds FK har med både Ken Sema och Saman Ghoddos på turnén. Ghoddos gjorde ett inhopp mot Elfenbenskusten medan Sema fick sitta kvar på bänken.

– Det är klart att jag blev lite besviken. Men det ska man väl bli? Det har i alla fall gått bra på träningarna och jag är sjukt sugen på att spela.  Så förhoppningsvis får jag komma in i morgon, säger Ken Sema.

I övrigt? Hur har det varit på Januariturnén i Abu Dhabi?

– Det har så klart varit en bra erfarenhet. Det har varit bra väder och träningsförhållanden. De har blivit mycket taktiska träningar som visar hur de vill att landslaget ska spela. Det har inte blivit så mycket match på träning eller liknande spelmoment. Då hade man kanske kunnat visa upp sig ännu mer, men det har varit lärorikt. Utanför fotbollen är allt bra, hotell och allt runt omkring går det inte att klaga på.

Om det nu blir den där A-lagsdebuten i morgon. Hur stort är det för dig i så fall?

– Riktigt stort så klart. Det är en dröm sedan man var liten att få spela i landslaget och det är ju också ett kvitto på att man har gjort en bra säsong.

Matchen sänds på TV12 med start 16.45.

Title