Så här ser skadeläget ut i Östersunds FK

Patrick Sjöö

Jag träffade Östersunds FK:s fysioterapeut Jenny Larsson i morse för att höra hur läget är med de spelare som är på skadelistan.

En av spelarna är Saman Ghoddos, som dock inte lät särskilt orolig vid måndagens träning då han inte tränade tillsammans med övriga laget.

– Det är ingen fara med mig. Om det hade varit match idag så skulle jag ha spelat, sa Ghoddos.

 

Så här säger Jenny Larsson om de skadade spelarna:

Jamie Hopcutt

– När det gäller Jamie så är det inget nytt läge. Det går långsamt framåt och när han är tillbaka i full träning går inte att svara på.

Sotirios Papagiannopoulos

– ”Sotte” går det framåt för efter korsbandsskadan och frakturen i knät som nu är läkta. Vi håller på att stegra träningen.

Ronald Mukiibi

– Han fick en liten muskelkänning i en ljumske under lägret på Teneriffa. Han har vi därför helt enkelt kört lite lugnt med efter det och det har blivit en del rehab. Han kör hårdare redan från i dag så det blir förhoppningsvis bara en kort rehab-period.

Sam Mensiro

– Sam fick göra en lättare meniskoperation i november och är tillbaka i träning. Han är dock inte i full fotbollsträning ännu.

Saman Ghoddos

– Han har varit lite sliten efter landslagsturnén. Han kände av lite i vänster baksida. Han har kört lite uppbyggnadsträning i stället för fotboll. Men i dag har han varit med och tränat.

Ludvig Fritzson

– Han har haft en smärtande sätesmuskel och har därför fått tagit det lite lugnt. Han börjar att köra på lite mer i dag.

Saman Ghoddos har varit lite sliten.

Title