Ken Sema aprils bästa enligt fansen

Ola Laxvik

ÖFK-fansen har sagt sitt. Mittfältaren Ken Sema har blivit framröstad som ”Fansens spelare” i april.
– Jag är glad och stolt, säger Sema om utmärkelsen.

Varje månad kan ÖFK:s följare rösta om vilken spelare de tycker har varit bäst. Först ut att få priset är Ken Sema som i en omröstning på ÖFK:s Facebook kammade hem 55% av rösterna.

– Det känns så klart roligt att få ett pris. Jag är glad och stolt över det, säger Sema när han får höra om utmärkelsen.

Just april 2017 kommer för alltid vara speciell för alla med anknytning till ÖFK. Det var då laget tog sin första titel.

– Självklart var det en bra månad, en riktigt bra. Att vinna cupen och hela den resan är så klart jättestort. Att vi gör det mot just Norrköping gör det extra speciellt eftersom det är där jag kommer ifrån, berättar Sema med ett leende.

I just cupfinalen var Sema framgångsrik och spelade bland annat fram till tre av målen. Mittfältaren själv är ödmjuk när berättar om sin start på säsongen.

– Det har gått okej, jag har fått spela mycket. Men det finns mer att hämta och det kommer, lovar Sema.

Nästa prövning för Sema och ÖFK blir borta mot Malmö på söndag. Laget har efter sju omgångar skaffat sig ett litet försprång i tabellen, något som Sema inte låter sig skrämmas av.

– Det kommer att bli en bra match med mycket folk på läktarna. Har vi en bra dag kan vi slå alla lag i serien och det gäller att visa det på söndag.

Foto: Tobias Nykänen

 

Title