Hopcutt: – Jag var lite frustrerad

Patrick Sjöö

Han hoppade in och avgjorde.

Men han tycker själv att det tog för lång tid.

– Jag borde ha avgjort på en tidigare chans som jag hade. Hade jag även missat där i 94:e minuten vet jag inte var jag hade tagit vägen, säger Jamie Hopcutt och ler.

 

Det är något visst med Östersunds FK och 94:e minuten.

I tisdags mot Elfsborg tappade man två poäng i 94:e då Elfsborg tilläts kvittera med en man mindre.

I dag var det återigen dramatik i just 94:e minuten då ÖFK plockade hem tre poäng.

– Jag fick bollen från Curtis Edwards, som nog är bäst i laget på att lägga sådan passningar. Sedan var det bara för mig att sätta bollen. Jag hinner ju aldrig tänka på vad jag ska göra utan det sker reflexmässigt. Naturligtvis var det en underbar känsla att se bollen, sa matchhjälten Jamie Hopcutt i omklädningsrummet efter matchen.

Återigen gjorde han ett strålande inhopp, men själv var han inte helt nöjd med insatsen.

– Jag hade ju två chanser innan. Åtminstone den andra borde jag ha satt. Det var lite dåligt av mig och jag kände mig rätt frustrerad innan målet äntligen kom säger Hopcutt.

Är du redo för 90 minuter snart?

– Nja, inte riktigt ännu är jag väl redo för det. Det känns i alla fall att formen är på rätt väg. Jag är lite sur varje gång som jag inte får starta, men samtidigt så förstår jag naturligtvis beslutet. Dessutom kanske det är roligare att komma in än att behöva bytas ut efter 60 minuter, säger Jamie Hopcutt.

Efter matchen hyllades han av supportrarna som stannade kvar på Norr Stå.

– Det var en fantastisk känsla och de betyder så mycket för mig. De har stöttat mig genom hela den tunga skadeperioden. Just nu känns fotbollslivet så fantastiskt roligt och vi förtjänade att få en seger nu efter de senaste matcherna, sa en mycket glad Jamie Hopcutt.

 

Title