Ghoddos om drömmålet – testade på träning

Patrick Sjöö

I går testade Saman Ghoddos på att göra ett konstmål på träning.

Det misslyckades.

– När bollen kom i dag så tänkte jag att det är lika bra att testa igen, säger Saman Ghoddos och skrattar då han berättar om sitt drömmål mot Trelleborg.

Det är många stora klubbar som är intresserade av ÖFK-stjärnan Saman Ghoddos. Intresset blev inte svalare denna marsdag på Jämtkraft Arena.

Saman Ghoddos gjorde en ny fin insats i det röd/svarta laget då man enkelt besegrade Trelleborg med 4–1 i Svenska Cupens kvartsfinal. Men det var inte hans stabila insats som det pratades mest om efter matchen.

Det var i stället hans fantastiska mål.

– Jag fick ett perfekt inlägg av Dennis och jag fick på en riktigt bra träff. När man får i väg bollen sådär hårt och den går mot mål så går det oftast in. Det var riktigt skönt, säger Saman och ler.

Och det här var alltså andra gången på två dagar som du testade ett sådant här volleyskott?

– Ja, men på träningen i går var det Curtis Edwards som gjorde inlägget och i dag var det Dennis Widgren.

Var det enda skillanden?

– Nej, i går missade jag men idag satte jag den. Man kan väl säga att jag har siktat in mig nu. Men inlägget från Dennis var också bättre än inlägget från Curtis (skratt).

Hade du testat den varianten om det stått 1–1?

– Absolut. Man måste försöka bjuda publiken på något extra.

ÖFK hade mängde med chanser och med lite bättre skärpa i avsluten hade det blivit betydligt fler än fyra.

– Vi måste bli lite bättre på att göra mål på våra målchanser. Vi skapade jättemånga i dag. Men det kommer att bli bättre med tiden, säger Saman Ghoddos.

Nu är ÖFK i semifinal i Svenska Cupen nästa helg och motståndet blir Häcken eller AIK. Det avgörs i morgon.

– Jag är är redan taggad inför nästa helg och vilket motstånd det blir spelar ingen roll. Nu är vi två matcher ifrån europaspel. Vi ska göra allt för att nå dit, säger Saman Ghooddos.

 

 

Title