Ghoddos: – Man vill inte drömma för mycket

Patrick Sjöö

Det är ingen hemlighet att stora klubbar är intresserade av Östersunds FK:s stjärna Saman Ghoddos.
Under fjolårssäsongen följde många klubbscouter honom i Allsvenskan.
– Det är klart att jag känner mig enormt stolt att nämnas tillsammans tillsammans med med stora klubbar. Jag hoppas det blir verklighet en dag att spela för en sådan klubb. Samtidigt vill jag inte drömma för mycket, säger 23-åringen.
I år tror han att han kommer att ta ett stort steg på sin utvecklingskurva.
– Jag känner att jag utvecklas och vi har ett fantastiskt tränarteam i ÖFK som ger mig de bästa förutsättningarna. Hela laget kommer att höja sig en nivå och vi ska fortsätta med vårt fina spel. Jag både hoppas och tror att vi är bättre än förra året, säger Ghoddos.
I dag klockan 16.45 sitter han på bänken i det svenska landslag som möter Slovakien under Januariturnén i Abu Dhabi. I matchen mot Elfenbenskusten fick han göra ett inhopp i slutet av andra halvlek. I eftermiddag hoppas han på mer tid.
– Jag hoppas förstås på mycket speltid som möjligt i dag så jag verkligen får chans att visa vem jag är. Det var roligt och spännande att hoppa in mot Elfenbenskusten, men jag ville spela mer. Men naturligtvis kände jag mig nöjd över att få representera Sverige, säger Ghoddos.
På plats på ayed Sports City Stadium i Abu Dhabi finns flera klubbscouter i dag för att titta närmare på Saman Ghoddos. Matchen startar klockan 16.45 och sänds i TV12.
– Efter matchen åker jag till Teneriffa för att vara med på träningslägret med ÖFK, berättar Saman Ghoddos.

Title