Ghoddos: – Jag vill be alla om ursäkt

Patrick Sjöö

Han kunde inte sova i natt.

Under torsdagsförmiddagen mådde han fortfarande dåligt efter missen.

– Från hela mitt hjärta vill jag be alla supportrar och alla i laget om ursäkt. Det är mitt fel att vi inte tog tre poäng mot Sirius, säger Saman Ghoddos.

Han går omkring i omklädningsrummet och deppar. Han är lite sliten i kroppen, men framför allt trött.

– Den där målchansen spelas upp i huvudet hela tiden. Jag har inte sovit en sekund i natt. Jag har också tittat på sekvensen massor av gånger och mår dåligt av att jag inte gör mål, säger Saman Ghoddos.

Vad är det som händer?

– När bollen kommer känner jag mig avslappnad och vet ju att det blir mål innan jag skjutit. Jag får den på hälen och det gör att målvakten hinner få ut en hand. Jag ska inte kunna missa.

Nu försöker han ladda om inför hemmamötet med Kalmar på lördag.

– Jag var väldigt ledsen och besviken i går kväll och även i dag. Men det är klart att det inte blir bättre av att älta det här utan att hellre se fram emot lördagen.

På lördag klockan 16.00 på Jämtkraft Arena väntar alltså Kalmar och nu behöver Östersunds FK en seger.

– Jag tycker faktiskt att vi har haft mycket otur så här långt i serien. Vi borde ha haft fler poäng. Kalmar har inte börjat så bra, men på papperet har de ett av de bästa lagen. När de kommer igång så blir de väldigt farliga. Men vi går för tre poäng och jag hoppas på fin stöttning från vår publik även på lördag, säger Saman Ghoddos.

Så köper du biljetter till ÖFK–Kalmar (lördag 20 maj, kl 16.00).

På internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Ombud – Visit Östersund
Du kan även köpa biljetter på Turisbyrån.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.

Title