Falkarna sprider sig till Europa, vi välkomnar Regina från München

Josefin Andersson

Regina är vår första internationella medlem och leder nu den stolta sektionen Falkarna München. Här kan du läsa om hur Regina kom i kontakt med ÖFK och Falkarna.

Hej!

Jag heter Regina och kommer från München, jag är ett jättestort fotbolls- och Sverigefan.
För två år sedan tågluffade jag genom Skandinavien tillsammans med en väninna. Under resan lärde vi känna och älska Östersund. Av en slump upptäckte vi ÖFK-shopen och Jämtkraft arena och som minne från vår underbara vistelse köpte vi varsin supportertröja. Sedan vi kom hem till München igen har vi följt ÖFKs spel i Allsvenskan.

Under hösten 2016 var det äntligen dags! Tillsammans med min mormor flög jag till Stockholm enbart för att se mitt nya favoritlag spela match. Sedan dess har jag bestämt mig för att se minst en ÖFK-match per år.

Över Facebook fick jag kännedom om Falkarna och inför bortamatchen mot BK Häcken tog jag kontakt. I Göteborg lärde jag känna några Falkar och från den stunden bestämde jag mig för att bli medlem.
Nu är jag lycklig och stolt över att vara Falk!

Regina

Hej!

Ich bin die Regina aus München und ein riesengroßer Fußball- und Schwedenfan.
Vor zwei Jahren habe ich mit einer Freundin einen Inter-Rail-Trip durch Skandinavien gemacht. Auf unserer Reise haben wir Östersund kennen und lieben gelernt. Durch Zufall haben wir den ÖFK-Fanshop und die Jämtkraft Arena entdeckt. Als Andenken an unseren wunderbaren Aufenthalt haben wir uns beide ein Trikot gekauft. Zurück in München haben wir den Weg von ÖFK in die Allsvenskan verfolgt.

Im Herbst 2016 war es endlich so weit! Mit meiner Oma (mormor) bin ich nur nach Stockholm geflogen, um ein Spiel von meinem neuen Lieblingsverein anzuschauen. Dort habe ich den Entschluss gefasst, mindestens ein ÖFK-Spiel pro Jahr zu sehen.

Über Facebook habe ich dann von den Falkarnas erfahren und vor dem nächsten Auswärtsspiel gegen BK Häcken Kontakt aufgenommen. In Göteborg habe ich einige von ihnen kennengelernt. Ab diesem Zeitpunkt war mir klar, dass ich ein Mitglied dieser Supporterförening werden will.
Jetzt bin ich glücklich und stolz ein Falkarna zu sein!

Regina

Title