Dubbla segrar på söndagen – men herrarna tyvärr ur ettan

Tomas Scott

På söndagen spelade både damerna och juniorerna sina sista hemmamatcher för säsongen, och det gjorde det med den äran. Damerna var först ut och i en tät match slog de Vattjom efter ett sent avgörande av Malin Roos. Då detta var sista omgången kan vi konstatera att damerna slutar på sjunde plats i division ett efter att ha gjort en bra andra halva av säsongen. Återstår att se om det blir allsvenskt kval då flera av lagen före är andralag som kanske inte får kvala uppåt. Bilden är från matchen mot Vattjom och den är tagen av Thomas Lindström.

Juniorerna tog emot FBC Loo från Bollstabruk och där var det inget snack när man ledde med 6-0 efter första halvan. Till slut blev det 10-4 till hemmalaget. En bortamatch återstår innan serien är färdigspelad, borta mot Sundsvall City nästa helg.

Herrarna i division 1 mötte igår Örnsköldsvik på bortaplan och ledde efter första perioden, men en femminutersutvisning gav tre mål i baken och så var den dagen förstörd. Resultatet innebär också att herrlaget definitivt är ute ur ettan, tidigare fanns en teoretisk chans som nu försvann. Två matcher återstår, på lördag 15:30 är sista chansen att se division ett-innebandy i Östersund på åtminstone ett år – så kom till Sporthallen!

Title