”Det var det bästa jag varit med om” – Gisses väg till Falkarna


Josefin Andersson

”Jag stod mitt i smeten på ståläktaren och skrek och sjöng med i ramsorna så det bubblade i kroppen och jag skakade av lycka.”
Under säsongen kommer vi att publicera berättelser som vi kallar för ”Min väg till Falkarna” – våra medlemmars historier om hur de hamnade i Falkarna. Idag kan du läsa om hur Gisse blev Falk.

– Jag har aldrig varit intresserad av fotboll, men i början av förra sommaren när det var prat överallt om ÖFKs framgångar började jag intressera mig. Det var också då som jag hörde talas om Falkarna. Jag fattade inte riktigt vad Falkarna var och vad de gjorde ”jaha, de viftar med flaggor och skriker under matcherna”. Det var inte förrän jag såg lasershowen mot Hammarby som jag förstod vad en supporterklubb gör och att jag ville vara en del av det. Då blev det självklart att gå med och stötta föreningen.

Mitt bästa Falkminne är från säsongens första hemmamatch mot Norrköping på Norraste stå nu i april. Falkarna hade två tjejer som välkomnade nya medlemmar och gjorde mig sällskap på läktaren den dagen. Det var det bästa jag varit med om. Jag stod mitt i smeten på ståläktaren och skrek och sjöng med i ramsorna så det bubblade i kroppen och jag skakade av lycka. Det var en fantastisk känsla!

Sedan dess har jag varit med så ofta jag kan och har lärt känna många nya fina människor. Det är det bästa med att vara med i Falkarna, gemenskapen och umgänget.

Vem du än är, så är du välkommen att bli medlem i Falkarna.
Medlemsavgiften är 150 kr/säsong för vuxna och 100 kr/säsong för ungdomar till och med 20 år.
Klicka här för att komma till medlemsformulär.

Title