Chans till revansch för ÖIK!

Karl Malmquist

Skidskytte i all ära men under fredagskvällen spelas den andra matchen i Playoffserien mellan Östersund och storsatsande Hudiksvall där vinnaren i bäst av tre matcher tar sig vidare till det Hockeyallsvenska kvalet.

Det första mötet slutade i övertidsförlust för ÖIK efter att Sebastian Manberg avgjort i numerärt överläge för hemmalaget drygt 16 minuter in i förlängningen, framspelat av en viss Conny Strömberg.

Till fredagens match får ÖIK även möjligheten till spel hemma i Östersund Arena något som målmaskinen Elias Bjuhr ser framemot:

– Vi är fruktansvärt laddade på att ta revansch efter det orättvisa resultatet nere i Hudiksvall. Nu finns det inget annat än vinst som gäller här på hemmaplan och vi hoppas att alla Östersundare sluter upp i Staaren Savka under fredagens match.

Tränaren Kjell-Åke Andersson fyller i:

– Vi ser framemot en rolig och intensiv match med mycket känslor. Det är precis så vi vill att det ska vara i playoff. Laget har sett bra ut på träningen idag (läs torsdag) och vi är redo att ta nästa steg!

Laget mot Hudiksvall:

Hugo Kullander – Tim Juel

Oskar Brändström, Ludvig Carlsson, Oskar Klockerud, August Hansson, Erik Näslund, David Westlund, Jesper Solomon-Frisell, Petter Runesson

Pontus Wernersson-Libäck, Marcus Fornell, Linus Wernersson-Libäck, Ludwig Tallqvist, Axel Olsson, Jonas Nyman, Marwin Ingmarsson, Johan Skiöld, Anton Grenholm, Hudson Michaelis, Kristoffer Jonsson, Elias Bjuhr, Emil Fahlander

Nedsläpp 19.00 i Östersund Arena

Title