Bryt ihop och kom igen

Maria Paulsson

Boden – Brunflo

Ja, vad ska man säga. Dåligt och viljelöst spel av Brunflo, utan Lantz i målet hade det lika gärna kunnat stå 6-1 till Boden efter två spelade perioder och det hade inte varit orättvist. Lantz hade under några minuter i period två i och för sig en hel del tur då ett mål blev bortdömt och puckarna höll sig med minsta marginal utanför målet, men en bra målvakt ska ju ha tur och de norrbottniska kommentatorerna berömde honom till och med genom att säga han var en erkänt bra målvakt i divison ett, vilket såklart stämmer, men han kan inte spela ensam. Boden tog lätt pucken ifrån Brunflo och kunde näst intill obehindrat åka in i offensiv zon och skapa lägen. Brunflo fick under matchen ihop totalt 16 skott… det är på tok för dåligt. Tredje perioden började bättre för Brunflos del då August Höijer reducerade till 3-2 och man såg en liten nytändning i laget men Boden svarade med att göra 4-2 och efter det återhämtade sig aldrig Brunflo, i slutskedet av matchen plockade man ut Lantz och fick med sig en utvisning, men trots 6 mot 4 spel lyckades man inte göra mål, istället avgjorde Boden med att sätta 5-2 i öppen kasse.

Jag saknade spel med hjärtat, jag saknade kämpaglöden och viljan. Vi som står på sidan av tror så otroligt mycket på de här killarna och vill så gärna att de ska behålla sin plats i division 1. Men det hjälper föga om de inte själva visar att de har viljan och har hjärta för klubben. Det är en sak att förlora mot ett lag som är bättre, men det är så tråkigt att se ett Brunflo förlora som inte spelar så bra som de kan, att de tappar sitt spel och slarvar. Och ja, det är superenkelt att sitta hemma i soffan och tycka men anledningen att man blir besviken är just för att man brinner så mycket för laget och vill så gärna att de ska lyckas.

Med det sagt så är det nog med gnäll för det hjälper ingenting i nuläget, istället vill jag säga åt grabbarna att sträcka på sig och vara stolta att ha så många som sitter hemma och hejar, var stolta över att mer än 1 200 personer följer laget på Facebook, var stolta över att vara en del av något stort för lilla samhället Brunflo. Och ha roligt! Att spela hockey är bland det roligaste som finns och trots att det ibland går skit, rent ut sagt, så är det bara att bryta ihop och komma igen, minnas varför man älskar sporten och ge sitt allt. Ge inte upp, försök om och om igen, rannsaka er själva och ”gör om gör rätt”. Låt ingenting stoppa er, ni har möjligheten, bara ni själva vill! Vi tror på er och oavsett hur det går, så kommer vi stötta er. Kämpa på nu Brunflo.

 

Cause sometimes you just feel tired,
Feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

– ’till I collapse – Eminem 

Title