Brunflo IK utökar sin verksamhet med J18-lag

Redaktion

Under en tid har Brunflo IK arbetat för att skapa förutsättningar för att kunna starta ett J18 division 1 egen regi.
Nu blir det verklighet!

Syftet med att starta ett J18-lag är att våra ungdomar ska kunna fortsätta spela ishockey efter ungdomstiden.
Det blir ett naturligt steg i Brunflo IK att fortsätta från ungdomshockey till juniorhockey. Förhoppningsvis kan Brunflo IK:s verksamhet leda till att vi utbildar spelare från skridskoskola ända upp till föreningens representationslag. Föreningens förhoppning är att laget ska kunna vara helt etablerat inom en 2-3 års period.
Vi har under en längre tid arbetat för att bygga en så bra ishockeymiljö som möjligt för våra barn, ungdomar och seniorer. Vi har under många år inte haft möjligheten att ha ett eget juniorlag, men nu ser vi fram emot att ha en naturlig inkörsport till representationslaget via ett J18 lag.
För Brunflo IK är det självklart att vi kommer fortsätta ett nära samarbete med närliggande föreningar, men för att säkerställa en god kvalité i så väl matcher som träningar så kommer verksamheten att förläggas i Klanghallen.
Självklart är alla spelare i närområdet välkomna till vår verksamhet!
Förhoppningarna är att ytterligare en byggsten läggs för framtiden och att vår verksamhet fortsätter att växa. Detta är första steget och vi vill, under många år framåt, kunna erbjuda juniorhockey i Klanghallen.
/Mattias Pettersson, ställföreträdande ordförande

Title