Aiesh: – Jag hoppas att det släpper snart

Patrick Sjöö

Hosam Aiesh jagar den fina form som han hade i inledningen av Allsvenskan.

– Efter sjukdomen har jag inte riktigt lyckas komma tillbaka ordentligt. Jag hoppas att det släpper snart, säger Aiesh.

Östersunds FK tar emot Kalmar på lördag klockan 16.00 och för båda lagen är det viktigt med seger. ÖFK behöver tre poäng om man ska hänga på topplagen och Kalmar behöver tre poäng om man inte ska fastna i bottenskiktet.

– Jag tror det kommer att bli en rolig match att se. Kalmar är ett bra lag så det är inte bara att gå in och vinna. Vi får det säkert tufft, men vi ska ta alla poäng. Hoppas att det kommer mycket publik. Senast mot Sirius var det ett riktigt bra drag på läktarna, säger Hosam Aiesh.

Senast blev han utbytt och såg inte särskilt nöjd ut då han fick lämna planen.

– Jag var inte sur för att jag blev utbytt utan jag var sur för att jag inte gjorde någon bra insats, säger Aiesh.

Hosam Aiesh drabbades av RS-virus under våren och säger själv att det varit jobbigt att komma tillbaka i full form.

– Ja, ännu har jag inte kommit tillbaka dit jag vill. Men snart är jag i form igen, säger Aiesh.

I den galna matchen mot Malmö var han inblandad i ett uppmärksammat bråk med Behrang Safari som slutade med gult kort för Aiesh och rött för Safari.

– Vi har haft lit småtjafs mellan oss sedan tidigare så det var lite spänt direkt. Sedan blev det som det blev. Men det var ingen farlig smäll som jag fick, säger Aiesh som sedan var nära ett andra gula kort efter en tröjdragning.

Minuterna senare byttes han ut.

– Det var helt rätt av Graham att ta ut mig i det läget. Som matchen hade sett ut så riskerade jag förstås ett andra gult i den situationen, säger Hosam Aiesh.

Under lördagsförmiddagen får spelarna reda på startelvan.

– Det är ju lite trötta och slitna spelare efter ett tufft spelprogram. Men det gäller ju inte bara oss utan alla lag. Jag har ju ingen aning om hur startelvan kommer att se ut, men det är möjligt att det blir någon förändring. Om jag själv hamnar på bänken så är det ändå att förbereda sig som om man skulle spela 90 minuter. Det kan ju bli en skada efter ett par minuter, säger Hosa Aiesh.

Men att det blir seger känner han sig ganska säker på.

– Ja, vi ska vinna på vår hemmaplan och Ghoddos gör två mål.

Title