Stort intresse för ÖFK Team 12-17

Samuel Andersson

Under eftermiddagen mellan 16-18 i Galleria Kärnan anordnade ÖFK en ny kontraktsskrivning för de ungdomar som avstår alkohol och droger i utbyte mot ett säsongskort till den Allsvenska säsongen 2018. Det var en stor folksamling av unga ÖFK-fans som dök upp för kontraktsskrivningen.

-Det var uppemot 290 anmälda som dök upp under eftermiddagen och sedan hade de med sig sina målsmän också. Så det var nog uppemot 350-400 personer som besökte oss här idag, säger Lasse Landin.

Efter att ha fått skriva på sina kontrakt med Ambassadörerna Dennis Widgren och Douglas Bergqvist var det många av de nya medlemmarna i Team 12-17 som passade på att ta selfies, autografer och prata med spelarna som dök upp under träffen. Saman Ghoddos var en av de mest önskade av autografjägarna på plats. ”Du är min idol” sa en nybliven medlem i Team 12-17 till Saman som blev omkramad från alla håll.

 

ÖFK Team 12-17 : är en klubb där ungdomar som är mellan 12 och 17 år erhåller ett fritt årskort, ståplats, på ÖFKs hemmamatcher förutsatt att du förbinder Dig att avstå alkohol och droger under hela året fram till 31 december. Du skriver på ett avtal där du bekräftar detta. Avtalet gäller tills vidare och Du kommer att få bekräfta det en gång per år tills det år du fyller 18 år för att få möjligheten att få ut ett nytt årskort.

Samarbetspartners: Region Jämtland Härjedalen, Diös och Alanders Bil som stöttar ÖFK Team 12-17 och skapar mervärden i detta projekt.

 

Title