Sotte och Sema med till januariturnén

Niclas Lidström

Idag tog förbundskaptenen för herrlandslaget i fotboll, Janne Andersson ut truppen till januariturnén.
I landslagstruppen ingår ÖFK-spelarna Sotiros Papagiannopoulos och Ken Sema. Sverige möter Estland och Danmark på sin turné i Abu Dhabi 2-12 januari.
– Det är en ära att bli uttagen, säger ”Sotte”.

Precis som förra året ingår alltså två ÖFK-spelare i landslagstruppen, då var det Ken Sema och Saman Ghoddos som båda två fick speltid och gjorde det riktigt bra. För Ken Semas del gick det så bra att han senare fick spela OS i Brasilien och senare var han också med i VM-kvaltruppen.

Saman Ghoddos fick som bekant erbjudande att vara med i VM-kvaltruppen men valde istället att spela med det iranska landslaget.

Vi säger grattis till våra två landslagsspelare Ken Sema och Sotiros Papagiannopoulos.

– Det var kul att få chansen igen. Jag hade en känsla att jag skulle bli uttagen, men jag var inte säker säger Ken Sema som tycker att det är roligt att få med en lagkompis.

– Jag är oerhört glad för ”Sotte” och jag tycker verkligen att han är värd platsen. Nu är vi två ÖFK:are igen på Januariturnén. Förra året var det jag och Saman, säger Ken Sema.

Det var en glad och stolt Sotirios Papagiannopoulos som fick samtalet från landslagsledningen.

– Jag blev lite överraskad då jag fick beskedet. Det är en stor ära för mig att få representera det svenska landslaget, säger ”Sotte”.

 

Title