Papagiannopoulos och Somi med till Berlin

Patrick Sjöö

Sotirios Papagiannopoulos och Gabriel Somis kontrakt med ÖFK gick ut 30 november.

Men nu har båda förlängt sina kontrakt månaden ut för att kunna vara med i  den sista Europa League-matchen mot Hertha Berlin.

– Det känns bra att få följa med till Berlin. Även om det blir avslutningen för mig i klubben så vill jag ha en bra avslutning, säger Gabriel Somi.

Klubben ser gärna att han stannar i klubben och har erbjudit honom ett tvåårskontrakt.

– Vad som händer sedan vet jag inte just nu. Jag stänger inga dörrar för en fortsättning. Men nu tänker jag mest på att vi ska göra en bra insats mot Berlin på torsdag, säger Gabriel Somi.

Även Sotirios Papagiannopoulos är glad att kunna vara på plats i Berlin.

– Det känns förstås jättebra. Man har ju varit med under hela säsongen och vill inte gärna missa den här matchen, säger ”Sotte”.

Ett långt framgångsrikt år är snart över för ÖFK som går på ledighet från fredag. En månad senare än normalt.

– Men man byter gärna ut semester mot att spela Europa League match mot Hertha Berlin på deras mäktiga stadion. Jag tror inte att det är någon i det här laget som är mätt på framgång. Vi vill avsluta året riktigt bra på torsdag, säger Papagiannopoulos.

Vad som händer med ”Sotte” nästa år är inte klart. Han har själv sagt i intervjuer att han gärna vill fortsätta sin karriär i en stor europeisk klubb.

– Visst skulle jag gärna vilja ut och testa spel i Europa. Men jag kan också tänka mig att stanna i Östersund. Jag har inga dörrar stängda. Men det där får vi ta efter torsdag. Nu är allt fokus på Hertha Berlin, säger Sotirios Papagiannopoulos.

Title