Sema: – Det är speciellt med nya tränare

Niclas Lidström

Ken Sema är på plats i Danmark på ÖFK:s träningsläger och laddar inför omstarten av Allsvenskan.

-Det är lite speciellt nu när vi har fått nya tränare, säger Sema.

Ian Burchnall och Brian Wake har kommit in som nya tränare i ÖFK och då tror förstås många att det kommer att bli mycket nytt. Men frågan är om det blir några stora förändringar? Ken Sema är en av de spelarna i ÖFK som ser fram emot att se hur tränarduon kommer att vilja att ÖFK spelare framöver.

-Det blir intressant att se hur de vill att vi ska spela. Det är ju inte bara Graham som har lämnat oss utan också Kyle, Billy och Björn. Det här är ju helt nytt. Men det här kan bli bra, förklarar Ken.

Men en ny ”chef” så kan man ju undra om det är många som nu behöver ”fjäska” för chefen, i det här fallet för den nya tränarduon. Ken Sema skrattar lite grann när vi frågar om det blir att fjäska lite extra för Ian och Brian nu.

-Beror nog på hur man är. Jag kommer att gå in och göra vad jag kan för att kämpa och vara glad.

Tänker de här tränarna annorlunda jämfört med hur Graham tänkte tror du?

-Svårt att säga, de har precis kommit och det kan vara så att de vill att vi ska spela på ett annat sätt. Men Ian är ung och rätt lik Graham hur han tänker.

Har du glömt bort att du inte fick en VM-plats nu eller känns det fortfarande surt?

-Nej, jag har glömt det för nu i alla fall. Och de klarar ju sig rätt bra utan mig, eller hur, säger Ken och skrattar.

Omstarten av Allsvenskan är bara tio dagar bort men Ken Sema kommer inte att spela den matchen eftersom han är avstängd. Med ett leende på läpparna säger han:

-Oroa er inte, det kommer att gå bra mot Hammarby, även utan mig.

När det gäller Ken Sema och hans framtid i ÖFK är det inget nytt att berätta. I morgon söndag öppnar transferfönstret och självklart finns det intresse för ÖFK:s mittfältare. Men framtiden lär utvisa vad som händer.

Title