Reid: – Jag har stor respekt för Gais

Patrick Sjöö

Under tisdagen släpptes biljetterna till söndagens kvartsfinal mellan ÖFK och Gais på Jämtkraft Arena.

ÖFK är jättefavorit till segern.

– Jag har stor respekt för Gais. De spelar en attraktiv fotboll, säger ÖFK:s assisterande tränare Billy Reid.

ÖFK tränade tre pass i ÖP-hallen förra veckan och fick inte den optimala uppladdningen inför lördagens match mot Kalmar.

– Vi ville inte att grabbarna skulle träna i 25-gradig kyla så det fanns inget annat val än att träna inomhus. Det är bara att gilla läget. Men idag blir det träning på arenan, säger Billy Reid.

Nu är biljetterna till söndagens kvartsfinal i Svenska Cupen släppta och Billy Reid hoppas på att fansen trotsar kylan även på söndag.

– Jag tycker att det var en fantastisk atomsfär i lördags med över 1700 på läktaren trots att det var riktigt kallt. Jag kan bara hoppas på att vi får stödet även på söndag mot Gais. De kommer att bli en tuff match, säger Billy Reid.

Har du sett dem spela i år?

– Ja, jag har sett deras tre matcher i Svenska Cupen och de har ett attraktivt spel. De har idéer i spelet som jag verkligen gillar. Att de vann gruppen där både Hammarby och Elfsborg fanns med visar ju också att det inte är något dåligt lag.

Klockan 17.00 på söndag är det avspark och vinnaren möter antingen Göteborg eller Malmö i semifinal.

– Vi siktar givetvis på att gå hela vägen. Men nu gäller det först att göra en bra prestation på söndag som räcker till seger, säger Billy Reid.

HÄR köper du biljetter till Östersunds FK–Gais (avspark 17.00)

Title