Pojkdrömmen har blivit sann för Sema

Patrick Sjöö

Idag skrev Ken Sema under ett femårskontrakt med Watford.
– Jag ryser faktiskt lite då jag inser att jag ska spela i Premier League. Det är ju en pojkdröm som går i uppfyllelse, säger Ken Sema.
Under onsdagsmorgonen flög Ken Sema till London där läkarundersökning väntade. När den var klar skrev han under övergångspapperen. Nu tillhör han Watford FC i Premier League.
– Jag finner nog inte riktigt ord för vad jag känner just nu, säger Ken Sema.
Många klubbar har jagat ÖFK-stjärnan det senaste året. Watford är en av klubbarna som har uppvaktat honom väldigt intensivt.
– De har pågått under lång tid. När det gick så bra för mig under Europa League ökade intresset ännu mer. De var på plats på Emirates då vi mötte Arsenal och det var då jag tror att de bestämde sig. Den matchen kan nog ha varit avgörande, säger Ken Sema och skrattar.
Han kom till Östersund som en hyfsad spelare från Ljungskile. Han lämnar Östersund som en stjärna.
– Jag har ju så oerhört mycket att tacka ÖFK för. Jag har utvecklats enormt där och utan den klubben så hade jag aldrig fått den här chansen. Jag är så oerhört glad över tiden där och jag kommer att sakna alla grabbar och alla runt laget. Sedan vill jag förstås tacka alla fans som stöttat mig från den första dagen jag kom till Östersund och jag fick ju till och med en egen ramsa. Men alla vet att jag hela tiden har velat vidare till en större liga för nya utmaningar och se hur bra jag kan bli, säger Sema.
Nu väntar alltså Premier League med Watford till hösten.
– Jag har nog inte riktigt fattat det ännu. Att det ska bli vardag att möta United, City, Tottenham, Arsenal och Liverpool känns rätt overkligt. Just nu njuter jag bara över att få den här chansen.
Han kommer dock inte att lämna Östersund utan att säga farväl.
– Till helgen åker jag till Östersund och säger hej då till alla i föreningen. Det blir förstås känslosamt. Jag har ju så enormt många vänner där. Men det är inte så långt till London så jag hoppas att många kommer dit och tittar då jag spelar (skratt).

Title