Özcan: – ÖFK en av de svåraste motståndarna

Niclas Lidström

Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel laddar inför matchen mot ÖFK med att konstatera att premiären i Allsvenskan 2018 blir en tuff uppgift för hans Djurgården.

– Vi vet att Östersund är en av de svåraste motståndarna i serien. Framför allt på bortaplan.

Förra året fick Djurgården vända hemåt med förlust 1-2 mot ÖFK på Jämtkraft Arena.

2016 vann ÖFK mot Djurgården hemma med 1-0.

Frågan är om det ska bli tredje raka segern hemma mot Djurgården i år? Inför matchen har mycket av snacket handlat om att det är fyra lag som tippas vara uppe i toppen av så gott som alla tränare men också av journalisterna i Sverige.

– Det här blir en riktigt tuff match för oss. Men samtidigt en riktigt rolig match, slår Öczan Melkemichel fast. Vi har mött varandra flera gånger och vi känner till varandra väldigt väl.

Öczan har ofta öst beröm över ÖFK och Graham Potter. Öczan pratar ofta om hur han gillar det sätt som ÖFK genomför sina matcher. Hur imponerad han är av att ÖFK jobbar långsiktigt både med spel, tränare och sättet som de spelar.

-Men vi är ett lag som vill vinna varje match. Vi är minst lika bra som vi var ifjol. Vi har tappat lite spets men också fått in flera riktigt bra spelare.

Han tippar att årets Allsvenska kommer att bli jämnare än någonsin. Samtidigt lyfter han fram att lag som AIK, Malmö och exempelvis Östersund har riktigt bra trupper.

-Men en bra trupp betyder inte alltid framgång för ett lag, slår Öczkan fast.

Men frågan är om han ska ta sina första poäng med Djurgården på Jämtkraft Arena eller om blåränderna ska få vända hemåt utan poäng den här gången också?

Så köper du biljett till ÖFK-Djurgården (söndag kl 17.30)

På internet

På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen

Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon

Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena

I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.

Title