ÖFK backar om ändrat biljettupplägg

Ola Laxvik

Igår ändrade ÖFK förtursupplägget för säsongskortsinnehavare inför matchen mot Arsenal.

Informationen kring förändringen gick ut för sent på klubbens Facebook-sida, utan möjlighet för fansen att reagera. Nu korrigerar klubben misstaget och låter alla som köpte säsongskort under måndagen få möjlighet att köpa två biljetter på sin förtur, som det först var utlovat.

– Det här handlar om solidaritet. Vi vill så långt det går premiera de som varit trogna sen förut. Både företag och privatpersoner. Den mänskliga faktorn ligger bakom gårdagens miss i kommunikationen, säger Daniel Kindberg.

Det är inte bara privatkunder som ropar efter biljetter. Efterfrågan är minst lika stor hos klubbens samarbetspartners.

– Vi vill se till att så många företag som möjligt kan vara på arenan och representera. Även här handlar det om solidaritet, att så många som möjligt kan vara med.

Biljettrycket på matchen är enormt högt och ordföranden sticker inte under stolen att det är en utmaning att göra så många som möjligt nöjda.

– Vi hade kunnat sälja ut Jämtkraft Arena fem gånger, men nu kan vi inte det. Vi har valt att spela matchen här på Europa Leagues minsta arena. Men folk behöver inte vara oroliga, vi kommer att gå långt i finalspelet. Det kommer fler matcher efter den här.

Mer information om släppet finns nu på www.ostersundsfk.se.

Title