Lasse Granqvist om ÖFK: – Den mest spännande klubben på väldigt länge!

Niclas Lidström

Landslagsuppehållet är över och på lördag väntar Örebro SK för ÖFK på Jämtkraft Arena.

– ÖFK är den mest spännande klubben på väldigt länge, kanske någonsin i svensk fotboll och det ska bli intressant att se hur de hanterar både allsvenskan och Europa League, säger Lars Granqvist, fotbollsexpert på C More till Osdsport.

Återstart för allsvenskan efter två veckors ledighet. ÖFK har under den här perioden hunnit med att spela i Svenska Cupen och vinna mot Härnösand med 2-0 och är därmed vidare till gruppspelet i cupen.

– En av de största utmaningarna nu för ÖFK är att hantera cupmatcherna och de allsvenska matcherna. Men ställer de upp med det bästa laget så de med och slåss mot de allra bästa lagen i allsvenskan, säger Lasse Granqvist på C-more.

Vi träffar C-mores och kanske landets bästa sportjournalist i en förort till Stockholm. Lasse Granqvist är bara en av många experter som har förundras över ÖFK:s säsong så här långt. Men han erkänner att han är en usel tippare och vågar inte tippa den här matchen.

– Hur tänker Östersund att den här matchen ska spelas? Vilket lag kommer Graham Potter att ställa på planen, och vilken form är det i laget? Jag måste nästan se startelvan först innan jag gissar hur den här matchen ska sluta, säger Lasse Granqvist.

Örebro Sportklubb har bytt tränare, Alexander Axén har lämnat sin tränarpost och istället har Axel Kjell har tagit över tränarrollen. I allsvenskan ligger Örebro placeringen efter ÖFK med 36 poäng att jämföras med ÖFK:s 40 poäng.

När ÖFK mötet Örebro i våras vann Örebro med 2-1.

– Jättefin seger för Örebro över Malmö FF tidigare i höst, men jag tror att Östersund kommer att sätta dagordningen hur det ska gå i den här matchen, avslutar Lasse Granqvist.

Biljetter köper du biljetter till ÖFK-Örebro:

På internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A, i centrala ÖstersundKlicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Ombud – Visit Östersund
Du kan även köpa biljetter hos Visit Östersund, här hittar du deras öppettider.

Ombud – ICA Kvantum Lillänge
I butikens förbutik kan du måndag – fredag 08.00 – 20.00 och lördag – söndag 08.00 – 17.00 köpa biljetter till ÖFK:s hemmamatcher. Här hittar du aktuella öppettider.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.

Foto: David Lidström-Hultén

Title