Kindberg om läget i truppen

Niclas Lidström

Transferfönstret för övergångar inom fotbollen innebär alltid att spelare kommer och att spelare lämnar. Just nu är det många som rycker i spelare i ÖFK. Men ÖFK:s ordförande, Daniel Kindberg lugnar alla.

– Glöm inte bort att vi alltid har varit bättre efter ett transferfönster än innan ett fönster.

Den här tiden på året är det alltid många rykten som cirkulerar om spelare som är på väg att lämna en klubb. Detta gäller förstås också hos ÖFK. ÖFK:s ordförande svarar här på frågor när det gäller eventuella spelare som kan tänkas lämna klubben.

– När det gäller Fouad Bachirou vet vi att Malmö FF är intresserad av honom. Jag har pratat med Malmö men jag vet inte mer än så. Vi har inte pratat med Bachirou och vi vet inte vad han vill. Skulle han säga att han vill lämna oss så ska vi självklart hjälpa honom. Men mer än så vet jag inte.

Sedan tidigare är det klart att Gabriel Somi lämnar ÖFK, han är ju klar för den amerikanska ligan MLS.

Hur är det med Sotiros Papagiannopoulos?

– Hans kontrakt med ÖFK har gått ut, just nu är han på semester och när han kommer hem ska vi träffa honom och krama om honom. Sen får vi se vad som händer.

Hur är det med Saman Ghoddos och Ken Sema? Blir de kvar i ÖFK?

-Ja, de ska spela med oss i vår. Det är klart att de ska göra det.

Är du orolig inför det här transferfönstret?

-Nej, det är jag inte. Det kommer att vara mellan 5-8 spelare som lämnar eller kommer till oss under det här fönstret. Men glöm inte bort att vi alltid har varit bättre efter ett transferfönster än före fönstret.

Foto: Bildbyrån

Title