Islamovic: – Det gäller att ta chansen då man får den

Patrick Sjöö

Det har blivit mycket bänknötande för Dino Islamovic.

Men i segermatchen mot BP i måndags blev det 90 minuter och det tackade Islamovic för genom att göra två mål.

– Förr var jag arg då jag fick sitta på bänken. Nu hanterar jag det på ett bättre sätt, säger Islamovic.

Nyförvärvet från Trelleborg har väntat på sin chans. Mot Djurgården hemma i premiären fick han starta. Men något mål blev det inte den gången.

– De gjorde ett tidigt mål och sedan var de duktiga på att försvara ledningen. Det var svårt att komma till lägen för oss, säger Dino Islamovic.

I måndags var han med från start igen då laget gästade Brommapojkarna på Grimsta IP. En match där ÖFK behövde vinna. Och innan de 90 minuterna var över hade ÖFK spelat ut BP med 4–0. Islamovic stod för två av målen.

– Visst var det oerhört viktigt att vi vann. Men det är lika viktigt i morgon att vi tar tre poäng mot Norrköping. Inledningen av säsongen har inte varit som vi tänkt oss, men jag håller inte med en del media som kallar det för kris.

Och två mål från dig!

– Det var verkligen skönt. Det gäller att ta chansen då man får den. Det är viktigt att vi avslutar då vi har chansen. Då kommer målen också. I en del matcher har vi nog krånglat till det lite för mycket.

Men trots succén senast så känner han sig inte säker på att få starta mot Norrköping.

– Jag visste ju om då jag flyttade hit att det är mycket rotation. Vi får ju inte heller reda på vilka som spelar förrän under matchdag. Det kan nog vara ganska bra eftersom då förbereder sig alla på bästa sätt. Jag hoppas i alla fall att jag får starta.

Under fredagseftermiddagen var det över 4700 biljetter sålda till lördagens match mot Norrköping.

– Det är en väldigt bra publik här och man känner ett fantastiskt stöd. Jag hoppas att de kommer hit och stöttar oss på samma sätt i morgon.

Foto: Ombrello

Så köper du biljett till ÖFK–Norrköping, lördag kl 16.00

Webb: ostersundsfk.ebiljett.nu
Butik: ÖFK-shopen (öppet vardagar 12.00 – 17.00, lördagar 12.00 – 16.00)
Telefon: AXS, 0771-45 46 00
Ombud: I förbutiken på ICA Kvantum Lillänge

Biljetter säljes även på Jämtkraft Arena matchdag. Vid köp av biljett vid arenan tillkommer 40 kr per biljett (förutom i Falkarnas och i gästande lags sektioner).

Här kan du se vilka matcher som just nu finns för försäljning.

Klicka här för att köpa biljetter till hemmamatchen mot IFK Norrköping.

 

Title