Gabriel Somi: – Vi är slitna men mår jättebra!

Niclas Lidström

Gabriel Somi fick förtroendet från start mot IFK Norrköping och gjorde 2-0 målet som stängde igen segermatchen på övertid.

– Det var en tuff match och de pressade oss på slutet, konstaterade Somi som nu kan se fram emot sex dagars ledighet från fotboll.

Gabriel Somi gjorde sitt tredje mål för säsongen i segermatchen och detta i ett läge där IFK Norrköping kämpade och slet för att kvittera det ledningsmål som ÖFK genom Ken Sema hade gjort tidigare i matchen.Graham Potter hade gjort sina tre byten när Somis skada kom och valde att ha kvar Somi på planen men lite högre upp i planen för att han skulle få lite mindre löpningar.

Men Somi hade ont och låg ner bredvid planen och fick behandling för en sträckning i närmare fem minuter i slutet av matchen.

– Självklart är vi slitna men vi mår jättebra ändå. Seger i torsdags och avancemang till gruppspelet i Europa League och nu seger mot Norrköping på bortaplan. Kroppen tar stryk med så många matcher och det här uppehållet kommer lägligt, konstaterar Gabriel Somi och ler med hela kroppen.

Somi känner sig alltså sliten och hans betyg på hans insats i segermatchen mot Norrköping slutar med ett ok.

– Nu ska jag bara vila och umgås med familjen, apropå att Potter har gett laget ledigt fram till på söndag då det är dags för träning igen.

Foto: David Lidström-Hultén

Title