Falkarna planerar stort tifo inför Sundsvallsmatchen

James Goucher

Innan matchen mot Sundsvall på lördag kommer Falkarna mötas vid Österängsparken klockan 12 och därifrån marschera genom staden till Stortorget för uppladdning inför matchen. VisitÖstersund anordnar aktiviteter för alla åldrar på torget med bland annat en uppblåsbar fotbollsplan där barnen kan spela fotboll. På Stortorget kommer Falkarna hålla till på Bishops Arms uteservering där det bland annat går att avnjuta vår öl ”The Falconers” på fat. Klockan 14:30 sjunger vi tillsammans vår hyllningslåt till ÖFK ”Rött & svart pumpar hjärtat” och vid 14:45 så följer vi Samuel Permans mot bussen som tar oss till arenan.

I samband med inmarschen så kommer vi i Falkarna arrangera ett stort tifo. Bilden ovan är från fjolårets tifo, och är du nyfiken på vad vi kommer arrangera i år så gäller det att köpa biljett till matchen. Vi önskar att alla kommer i god tid till matchen och är vid sina platser 10 minuter innan matchstart. Det kommer vara mycket folk på arenan så vi rekommenderar att komma till arenan tidigt för att alla ska hinna till sina platser.

I skrivande stund är sittplatserna slutsålda men det finns fortfarande biljetter kvar till både norra och södra stå. ÖFK spelar en fantastisk underhållande fotboll och ligger i övre delen av allsvenskan vilket är första gången för ett jämtländskt lag. Förra året så var det en fantastisk stämning när Giffarna besegrades med 4-0, och vi tror matchen på lördag kommer vara en av säsongens höjdpunkter. Vi tycker ÖFK förtjänar att spela inför fullsatta läktare och uppmanar alla att komma på matchen och stötta laget.

Title