Falkarna förväntansfulla inför säsongsstarten

James Goucher

Det är nu över två månader sedan ÖFK spelade sista matchen på förra säsongen i Berlin och ännu längre sedan de spelade match på Jämtkraft Arena. Det har varit skönt för oss supportrar att kunna vila upp oss efter allt resande. Det har även varit två jobbiga månader med mängder av rykten att spelare är på väg bort, och jag vet att många Falkar inklusive mig själv har haft svår ÖFK abstinens. Det känns extremt roligt att Svenska Cupen börjar igen. Falkarna har växt i rekordfart under de senaste två månaderna och har nu över 800 medlemmar. Vi hoppas kunna fortsätta växa och vi har förhoppningar att fler ansluter sig till klacken på Norraste stå och sjunger och stöttar laget.

Daniel Kindberg sa som han alltid gör att ÖFK kommer vara starkare efter transferfönstret än innan. Jag och många andra hade svårt att förstå hur det skulle vara möjligt när vi troligtvis skulle förlora spelare som Ghoddos, Sema och Sotte. De är alla kvar i klubben och även om det är cirka två månader kvar på det svenska transferfönstret så verkar det som att Kindberg kommer ha rätt ännu en gång. Vi hälsar Dino Islamovic, Noah Sonko Sundberg, Tesfaldet Tekie, Andrew Mills och Smajl Suljevic välkomna till Östersund. Vi tackar Bobo Sollander, Gabriel Somi, Sebastian Lundbäck, Tim Björkström, Fouad Bachirou och Emil Hedvall för deras tid i klubben.

På fredag spelas äntligen årets första tävlingsmatch hemma mot Trelleborg. Vi har fantastiska minnen från Svenska Cupen förra året och hoppas på liknande resultat i år. Förra säsongen krävdes ett mål på tilläggstid av Saman Ghoddos för att avgöra säsongens första hemmamatch mot Varberg. Vi får se om det blir lika spännande den här gången. Norraste stå är avstängd pga snö så Falkarna kommer hålla till på långsidan vilket vi är tacksamma för då vi får vara under tak. Det underlättar väldigt mycket att stå under tak med klimatet vi har i Jämtland och vi hoppas att Norraste stå ska få ett tak så småningom.

Jag hoppas att så många som möjligt tar sig till arenan på fredag för att åtnjuta en härlig stämning och för att stötta laget. Det kommer bli fantastiskt.

Title