Dunston bryter kontraktet med Jämtland

Jonas Solberger

CJ Dunston skulle ha spelat för Jämtland Basket kommande säsong – så blir det inte. Amerikanen bryter kontraktet med Jämtland.

– Självklart tycker vi i Jämtland att detta är mycket tråkigt, men framförallt jag som coach tycker det är enormt tråkigt, säger Torbjörn Gehrke till klubbens hemsida.

CJ Dunston, förra säsongen i Wetterbygden, var den förste spelaren utifrån att skriva på för Jämtland inför den kommande säsongen. Amerikanen väljer nu att bryta avtalet i förtid. Anledningen är en skada som kommer kräva till för rehabilitering för att inte hela säsongen ska förstöras. Jämtland har inte tid att vänta in CJ Dunston och därför bryts nu kontraktet.

– Jämtland har inte djupet att klara av att vänta in CJ, så båda parter har valt att helt enkelt gå vidare med det som är enskilt viktigast för båda – CJ’s egen hälsa och Jämtlands förmåga att ha en stark uppställning ifrån början av säsongen.

De spelare som återstår i truppen är RT Guinn, Max Tandberg Wall, Gustav Hansson, Olle Stümer, Davon Bell och Jaan Puidet.

Title