Dino Islamovic fortsätter att hitta nätet i Svenska Cupen.

Samuel Andersson

Dino Islamovic blev inbytt för Östersunds FK när gruppfinalen mot Kalmar FF spelades under lördagen. När Islamovic blev inbytt hade hemmalaget tagit ledningen med 2-0 efter mål från Brwa Nouri och Saman Ghoddos. Men i den 76:e minuten slog ÖFKs nyrekryterade anfallaren till igen efter att ha placerat in ett hårt skott i målvaktens högra stolpe. Anfallaren från Trelleborg blir mer och mer bekant med målnätet på Jämtkraft Arena efter sitt andra mål i Svenska cupen.

Dino Islamovic du hoppar in och gör mål, hur kändes det?

Det kändes verkligen bra, jag vill alltid spela och när jag väl kom in så försökte jag prestera och visa upp mig. Jag tog många löpningar och till slut gav det utdelning och jag fick göra ett mål.

Det verkar som att Svenska cupen är din tävling?

Jo, det är ju nästan så. Men det är riktigt skönt att få göra mål, det är ju därför jag har kommit hit.

Tror du att vi vinner cupen och går ut i Europa igen?

Ja det tror jag. Vi går ut för att vinna varje match och gör vi det så kommer vi ut i Europa igen. Det är vad hela truppen är inställda på. Vi kom ut i Europa denna väg förra året och det är inget som säger att vi inte gör det igen. Så målsättningen är självklar för oss.

Det rullade på riktigt bra i andra halvlek, man kan nästan säga att ni lekte med Kalmar?

Jo, vi spelade riktigt bra tycker jag. Kalmar är ett bra lag som var farliga i vissa lägen men sett över hela matchen är vi det klart bästa laget. Hela laget kändes på topp och när vi spelar som vi gjorde idag är vi ett riktigt bra lag.

 

Title