Daniel Kindberg: Tack till alla fans för ett fantastiskt år

Niclas Lidström

Så här i juletider börjar man titta tillbaka på året som har gått och ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg vill tacka alla för ett fantastiskt år.

– Jag vill framföra ett tack till Falkarna, till övriga supportrar, alla östersundare och jämtar för ett fantastiskt år. God jul till er alla!

ÖFK:s 2017 har varit fantastiskt, framgångarna har avlöst varandra och aldrig tidigare har ÖFK nått så stora framgångar.

– När vi gick in i 2017 hade jag tankar om att vi skulle vinna titlar. Vi vann Svenska Cupen och vi är vidare från gruppspelet i Europa League. Men jag hade förhoppningar om att vi skulle vara högre upp i allsvenskan än en femte plats, sammanfattar ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg.

Han konstaterar samtidigt att klubben och laget hela tiden utvecklar sig och blir bättre och bättre. 2017 bjöd på fantastiska prestationer men klubben och laget är inte nöjda.

– 2017 var ett framgångsrikt år eftersom vi vann Svenska Cupen men vi måste fortsätta att utveckla oss och en femte plats i allsvenskan, så kan vi inte ha det. 2018 ska vi utmana Malmö FF om guldet och lugga dem på det, menar Kindberg.

Europa League då, vad tror du om möjligheterna att gå vidare till nästa omgång?

-Vi ska ge Arsenal på en tuff kamp hemma och sen kriga oss vidare på bortaplan. Jag ser framför mig att jag den 23 februari är på plats när lottningen till åttondelsfinalen sker.  Men vi ser också fram emot i Svenska cupen och förstås spela allsvenskan under 2018.

Daniel Kindberg avslutar med en julhälsning:

-Jag önskar alla en god jul och en härlig julhelg.

Foto: Bildbyrån

Title