Dags för match igen!

Östersunds IK

Ikväll kl.19.00 släpps pucken i Östersund Arena i mötet mellan ÖIK och Vännäs.

I lördags var 1600 personer på plats i arenan vilket bidrog till en extra skön stämning när ÖIK vann med 5-1 mot SK Lejon. Prestationen i första perioden var hög för att sedan ta en liten dipp i andra, däremot avslutade ÖIK starkt och de tre poängen var egentligen aldrig hotade. Att det var så många på plats i arenan uppskattades väldigt och gjorde att laget fick en extra boost.

Kvällens motstånd Vännäs, som startat serien med 13 poäng på 7 matcher, besegrade i söndags det tippade topplaget Boden. Vännäs har som mål att kvalificera sig för Allettan och har inlett ett samarbete med allsvenska Björklöven.
Ambitionen för kvällens match menar huvudtränare Kjella Anderssonär att hålla den höga nivån över 60 minuter, det kommer att krävas fokus i varje byte för att förhindra Vännäs snabba spelvändningar. – – Vi är laddade till tänderna och ser fram emot att få tillbringa onsdagskvällen i arenan, säger Kjella.
Tyvärr har några spelare blivit sjuka, glädjande dock att två J20 spelare gör debut ikväll, nämligen Viktor Nilsson och Peter Hamberg.
Hoppas vi syns i arenan annars sänds matchen och går att köpa här:
Helgens matchtrupp:
Målvakter: Hugo Kullander, Viktor Nyman ( J20)
Backar: Jesper Solomon Frisell,  David Westlund, Oskar Klockerund, Oskar Brändström, Ludvig Carlsson, Petter Runesson
Forwards:  Hudson Michaelis, Tony Söderman, Linus Wernersson-Libäck, Elias Bjuhr, Kristoffer Jonsson, Daniel Magnusson, Ludvig Tallqvist, Marwin Ingmarsson, Emil Fahlander,  Adam Nilsson (J20)  Joel Gunnarsson (J20), Peter Hamberg ( J20)
Ej tillgängliga ikväll: Anton Grenholm, Johan Skiöld, Pontus Wernersson-Libäck, August Hansson, Axel Olsson, Tim Juel

Title