Biljetterna till Arsenal är slut – inget allmänt släpp på onsdag

Ola Laxvik

Nu är biljetterna till mötet med Arsenal den 15:e februari slut. Det innebär att morgondagens tänkta släpp till allmänheten inte blir av.
– Troligtvis vi tillbaka biljetter från UEFA, då kan det bli ett senarelagt släpp, säger Ola Laxvik, biljettansvarig i ÖFK.

Under tisdagen var det medlemmarnas tur att försöka få tag i biljetter till hemmamötet med Arsenal.
– De sista biljetterna på norra sektionen tog slut väldigt snabbt, så nu finns inga biljetter kvar överhuvudtaget. Sedan får vi se hur det blir med biljetter från UEFA, säger Laxvik.

Trycket var stort, både i butiken och på nätet.
– Långt ifrån alla medlemmar kom fram på nätet och kunde köpa biljetter och många fick vända i kön utanför shopen. Det var väldigt många som tävlade om ett förhållandevis litet antal biljetter i och med att vi har den minsta arenan i Europa League. Förtur har inneburit en möjlighet men vi har hela tiden varit tydliga med att förtur inte är detsamma som platsgaranti, fortsätter Laxvik.

Men det kan finnas ett sista hopp för den som fortfarande är på jakt efter biljetter, men det beror på om UEFA inte nyttjar alla sina.
– Vi kommer att gå ut med information kring ett eventuellt senarelagt släpp i god tid, där har vi varit dåliga förut men nu kommer vi vara extra tydliga i kommunikationen, säger Laxvik.

Title