Andersson skrev på för tre år

Patrick Sjöö

Målvakten Andreas Andersson stannar i ÖFK.

Under måndagen skrev han treårskontrakt med klubben.

– Det som händer här uppe är sjukt spännande, säger Andersson.

Under förra säsongen var han utlånad av Gefle. Han har haft en tuff kamp med Aly Keita om platsen mellan stolparna.

– Det är klart att jag skulle ha velat spela mer än jag gjorde. Men jag känner att jag ändå har blivit en bättre målvakt och det tror jag också Keita har blivit av konkurrensen, säger Andreas Andersson som nu köps ut från Gefle.

Att han nu väljer att skriva treårskontrakt är ett bevis på att han trivs i klubben.

– Det är väl bara vädret och avståndet till familjen i Allingsås som är mindre bra. Men om man väger det mot det fotbollsmässiga så är det överkomligt. Jag trivs väldigt bra i laget och ledarteamet är det bästa som jag har tränat under, säger Andreas Andersson.

Title