Aiesh tappade körkortet efter fortkörning

Redaktion

ÖFK-stjärnan Hosam Aiesh har blivit av med körkortet efter att ha kört 139 km/h på en 80-sträcka.
– Det är inget man är stolt över. Men det går inte att dra tillbaka tiden och få det ogjort, säger Hosam Aiesh till klubbens hemsida.

Det var i början på september som Hosam Aiesh skulle flyga till sin brors bröllop i Istanbul. Han blev sen till flyget på Frösön och gaten var stängd då han kom fram.

Han bokade då ett flyg från Sundsvall som skulle gå några timmar senare.

– Jag hade ju rätt bråttom och det gick lite för fort. Jag körde om en bil på landsvägen och efter omkörningen såg att att det stod en polis och kollade trafiken. De vinkade in mig och berättade att jag hade kört för fort. Jag tyckte själv inte att jag var någon fara för någon, men jag har fått höra i efterhand att det är en olycksdrabbad väg, berättar Aiesh.

Aiesh fick lämna sitt körkort där han blev stoppad vid Lockne utanför Brunflo. Nu är det beslutat att körkortet kommer att vara indraget i fyra månader. Han får tillbaka det dagen före laget kommer tillbaka efter ledigheten.

– Jag har fått lära mig något den hårda vägen. Det är klart att det inte är bra att bryta mot en lag. Jag hade helt enkelt för bråttom för att hinna med flyget. Nu är det gjort och jag får tänka mig för framöver, säger Hosam Aiesh.

 

Title