Aiesh och Tekie i Januariturnen

Redaktion

Hosam Aiesh och Tesfaldet Tekie finns med i landslaget då det är dags för Januariturnén i Qatar.

Det var under måndagens som förbundskaptenen presenterade truppen till Januariturnén. Med fanns bland annat ÖFK:s Hosam Aiesh och även Tesfaldet Tekie som är utlånad till ÖFK från Gent fram till juni.

– Det känns bra. Det är något man har tänkt på. Som jag har sagt tidigare tycker jag att jag borde vara med. Jag har presterat tillräckligt för att vara med på januariturnén. Jag vill vara där för att visa upp mig för att ta mig upp till det riktiga landslaget, säger Hosam Aiesh till Fotbollskanalen.

2-13 januari kommer landslaget att befinna sig på Januariturnén i Qatar. De kommer att möta Finland 8 januari och ytterligare en match där motståndet inte är klart.

TRUPPEN:

Målvakter: Isak Pettersson, Oscar Linnér, Jacob Rinne.

Försvarare: Filip Dagerstål, Alexander Milosevic, Johan Larsson, Adam Andersson, Joel Andersson, Jonathan Augustinsson, Robin Jansson, Sotirios Papagiannopoulos.

Mittfältare/anfallare: Hosam Aiesh, Simon Tibbling, Karl Holmberg, Simon Thern, Alexander Fransson, Viktor Gyökeres, Melker Hallberg, Daleho Irandust, Alexander Isak, Alexander Jeremejeff, Jonathan Levi, Kerim Mrabti, Kristoffer Olsson, Muamer Tankovic, Tesfaldet Tekie.

Title