Aiesh: – Jag kände direkt att det var kört

Stream Ify

Nu är den stora frågan i Östersunds FK hur länge Hosam Aiesh blir borta?

– Det går inte att ge någon exakt tid hur länge rehabiliteringen tar. Vi pratar i alla fall om några veckor, säger ÖFK:s fysioterapeut Jenny Larsson.

Det var efter drygt 10 minuters spel i bortamötet mot Dalkurd som Hosam Aiesh var tvungen att kliva av.

– Jag kände direkt att det var kört att kunna spela vidare. Det var en smärta i baksidan av låret. Jag anade att det var värre än en vanlig sträckning, säger Hosam Aiesh.

Men efter magnetröntgen i Stockholm så visade sig att det inte var någon vanlig sträckning. Röntgen visade på en bristning.

– Jag anade väl att det kunde vara en bristning så beskedet kom väl inte direkt som en chock. Men man hoppas ju in i det längsta.

Då övriga körde fotbollsträning under onsdagen inledde Hosam Aiesh sin rehabiliteringsträning.

– Det är ju duktiga människor i fysioteamet som jag är i händerna på så det är ju tur. Men helst vill man ju inte vara i händerna på dem ändå, säger Aiesh och försöker sig på ett leende.

Säsongen 2017 blev kantad av sjukdomar och skador för Aiesh som nu vara tillbaka i storform.

– Det har känts bra på slutet så därför är det extra tråkigt att bli skadad igen. Jag missade många stora matcher förra säsongen på grund av skador så jag hade hoppats på att 2018 skulle bli skadefritt. Men nu får jag kämpa mig igenom det här och ta mig tillbaka ännu starkare, säger Hosam Aiesh.

Foto: Ombrello

Title